GRAND DESIGN

GRAND DESIGN

House Refurbishment and Extension

KENSINGTON, LONDON

PRIVATE CLIENT

The client brief was to completely reconfigure and reshape the internal arrangement of this significant central London property located in the De Vere Conservation Area.

The project included the retention of the existing front and rear façades and introducing new floors and arrangement throughout internally creating open plan family living areas and ensuite bedroom accommodation. The arrangements were centred around a focal new staircase and feature stained glass window. The proposals resulted in extensive refurbishment & extension to rear and roof of existing house to create new modern family home.

Included to demonstrate personal experience whilst Matt Lindley was an architect at Peter Tigg Partnership